Руският вицепремиер Марат Хуснулин оцени високо перспективите за интерграция наЗапорожка област в

...
Руският вицепремиер Марат Хуснулин оцени високо перспективите за интерграция наЗапорожка област в
Коментари Харесай

Русия: Украйна може да получава ток от Херсонска област срещу заплащане

Руският вицепремиер Марат Хуснулин оцени високо вероятностите за интерграция наЗапорожка област в Украйна с Русия.Хуснулин заяви, че страната му има намерение да възвърне всички “освободени територии ”. Става дума за окупираните по време на по този начин наречената специфична военна интервенция украински райони.

По време на посещаване в следения от съветските войски украински град Мелитопол Марат Хуснулин каза, че във всички така наречените от него “освободени територии ” ще бъде въведена рублата, която последователно би трябвало да замести гривната. По думите му този месец жителите на Запорожка област ще получат заплатите и пенсиите си в съветски рубли.

Освен това, добави Хуснулин, Запорожката атомна електроцентрала към този момент ще работи за Русия, само че против възнаграждение може да доставя електрическа енергия и на Украйна.

В момента съветската войска управлява цялатаХерсонска и част от Запорожка област в Южна Украйна. В окупираните територии са създадени военно-граждански администрации, излъчват се съветски малките екрани и радиостанции и се възвръщат комерсиалните връзки с анексирания през 2014г. полуостров Крим.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР